Montering

Hos IPCAM Sikring Danmark ved vi, at ikke alle har tiden eller lysten til at montere et overvågningssystem. Derfor tilbyder vi landsdækkende professionel montering.

Vores erfarne montører har stor ekspertise og de sikrer dig en korrekt og hurtig montering, der samtidig ser pæn og ordentlig ud. Vi prioriterer et flot resultat højt, så alle kabler og ledninger bliver naturligvis skjult, og udstyret monteres, så det skæmmer bygningerne mindst muligt.

Stor erfaring sikrer dig det bedste resultat

Vores mange års erfaring med montering af både store og små projekter garanterer dig kvalificeret og kompetent rådgivning. Vi ved, hvordan overvågningsudstyr skal placeres, så du får det optimale ud af dine optagelser, og vi ved, hvordan udstyret nemmest monteres, hvad enten det drejer sig om to eller tolv kameraer.

En professionel montering fra start til slut

Når vores tekniker er ude ved dig, så tager han hånd om hele monteringen og installationen. Han kan rådgive dig omkring den bedste placering af kameraerne og montere dem efter dit behov. Han finjusterer også kameraerne, så de er fokuserede på de ønskede områder, inden systemet tilsluttes.

Når systemet er monteret, laver han en netværksopsætning, så du kan tilgå dit system fra smartphone, tablet og computer. Han introducerer dig naturligvis også til systemet, så du selv kan betjene det.

Hvis der efterfølgende opstår problemer, finder vi enten løsningen via fjernsupport eller sender en tekniker ud til dig, hvis der er brug for det.

Komplette løsninger til både private og erhverv

IPCAM Sikring Danmark leverer både små samlede løsninger til private og store industrielle løsninger til erhvervslivet. Ønsker du at se vores forskellige pakkeløsninger kan du finde disse her: Pakkeløsninger. Såfremt du ønsker en komplet erhvervsløsning hvor alt er inkluderet, kan du finde vores løsninger her: Komplette erhvervspakker.

Book et møde

Vi sidder klar til at hjælpe og rådgive dig, så kontakt os allerede i dag for at aftale et konsulent-besøg eller for at få en pris på din løsning.

Vi har også kørende sikringskonsulenter, der gerne komme ud til din ejendom eller din virksomhed og giver et uforpligtende, skræddersyet tilbud på montering hos dig.

Ring til os på 222 555 66  eller skriv på info@ipcam.dk.

vores samarbejdspartnere

Kontakt

Tagensvej 165,
2400 København NV

Telefon: 22255566

Åbningstid:


Mandag-Fredag 10:00-16:00


navi

Tilmeld Nyhedsbrev