Serviceaftale

Serviceaftale

Hos IPCAM Sikring har du også mulighed for at tilkøbe en serviceaftale.

Serviceaftalen IPCAM dokumenterer de løsninger i har valgt hos IPCAM Sikring vedrørende service og eftersyn af videoovervågningsløsninger i jeres virksomhed.

Enten er denne aftale en ny type aftale eller en ændring af jeres eksisterende aftale. Derfor er det vigtigt at kende sine aftaler, og have et overblik over udbyttet ved en service aftale.

Vi har samlet det hele i en kort form:

– Aftalens natur

– Tilkald af servicetekniker

– Ansvar, sikkerhed og betingelser

– Løsningsmodeller

– Betaling

Du kan alligevel have spørgsmål til hvad din service aftale indeholder. Derfor håber vi på at du vil kontakte os i tilfælde af yderligere spørgsmål. Dog er forholdene beskrevet i denne aftale.

Vi vil gerne herfra understrege at en serviceaftale hos IPCAM er din sikkerhed for at den driftsmæssige situation vedligeholdes og at formålet er at minimere risikoen for systemsvigt. Uanset hvilken aftale jeres firma har tegnet, er det vigtigt at vide at vi herfra altid yder den bedst mulige service uanset aftalestørrelse.

Aftalens natur

Kernen i aftalen handler om at i som virksomhed har mulighed for altid at være up-to date med jeres overvågningsudstyrs leveringsdygtighed. Der sker oftest det, at udstyret efter montering ikke bliver vedligeholdt. Dette foringer levetiden på optagere og kameraer og øger udgiften for investeringen markant. Med en serviceaftale bliver I som kunde sikret, at der årligt bliver tjekket op på tingene og vi kommer med forslag til eventuelle forbedringer af udstyr og drift. Vi har forståelse for hvad de sikkerhedsmæssige krav er og bestræber os altid på at levere den bedste løsning til netop jeres behov. Hos IPCAM er vi glade for at kunne sikre et samarbejde, hvor det er nemt at dokumentere hændelser på arbejdspladsen samt tilbyde den sikkerhed det er at kunne være “på kontoret” fra hvilket som helst sted i verden.

Tilkald af service

Vores serviceteknikere og supportere er klar til at hjælpe dig. Derfor er det vigtigt at du giver os besked, når der opstår problemer. Vores hotline kontaktes på 22 25 55 66. Vi står til rådighed i dagtimerne 08:00 – 17:00. 

 • Ved booking af det årlige serviceeftersyn laves en aftale med vores montør og sammen finder i et passende tidspunkt, hvor jeres videoovervågnings-løsning bliver efterset.
 • Ved telefonisk support forsøges problemet løst med det samme. Sker dette ikke, vil forslag som remote access support være første trin. Dette laves oftest inden for få timer af rapporteringen.
 • Ved en hændelse der kræver at vi kommer ud til jer og løser problemet, aftales et tidspunkt med vores montør i telefonen. Vi vil altid bestræbe os på at være ude hos dig samme dag. Dog kan det godt forekomme at der vil være lidt længere ventetid i travle perioder.

Ansvar, sikkerhed og betingelser

Serviceaftalen dækker som udgangspunkt (medmindre andet er aftalt) ikke beskadiget udstyr. Dog vil fejl fra producentens side altid blive dækket og reklameret af IPCAM. Ansvaret for at booke det årlige serviceeftersyn af udstyret ligger hos kunden.  

Aftalen bliver fornyet løbende og skal opsiges af kunden. Der skal informeres min. 2 måneder før aftalens udløb hvis ikke der ønskes fornyelse. Ellers ser IPCAM aftalen som fortsættende.

IPCAM forpligter sig til at yde den bedst mulige service og rådgive kunden i forhold til kundens behov. Ydermere, står IPCAM til ansvar for udstyrets kvalitet og vi giver garanti fra vores leverandør inden for de betingelser der gælder ved det pågældende udstyr.

Pris
Aftalen afhænger af den tekniske vanskelighed af kundens setup. Prisvurderingen sker på baggrund af kabellængde, fejlfindingsvurdering, antal recordere, overvågningsareal m.m. Vi vurderer sagen udfra en ekspertv
urdering af hvad der bedst betaler sig for jer som kunde.

Betaling

Betalingen kan betales kvartalsmæssig eller som et engangsbeløb årligt. Overholdes fristen for betaling ikke frafalder muligheden for service indtil betaling finder sted. 

Det årlige servicebesøg inkluderer følgende:

 • Justeringer i funktioner
 • Firmwareopdateringer
 • Rengøring af udstyr (længere levetid)
 • Eventuelle spørgsmål fra kunde

*hændelse: En hændelse er defineret som et opstået behov i forbindelse med udstyrets drift. Dette kunne eksempelvis være skade, opsætning, datausikkerhed, gennemgang af videomateriale, rådgivning i fremadrettet process efter tyveri/indbrud. En hændelse er ikke eftersyn ved indbrud eller hærværk. Dette er en sag for politiet og/eller alarmselskabet. Der kan dog tegnes en alarm aftale med IPCAM, der dækker udrykning ved disse hændelser.

Standardbetingelser ved alle løsninger

 • Reparation som følge af brand, lynnedslag, oversvømmelse, indbrud, hærværk, vil altid blive faktureret.
 • Aftalen kan fra begge parter opsiges med løbende måned + én måned.
 • Serviceaftalerne kan ikke laves steder hvor der bliver røget indendørs, eller der bliver tændt stearinlys indendørs.
 • Serviceaftalen er tilknyttet et CVR og kan ikke overdrages til anden virksomhed.
 • Serviceaftalen er først gældende når den første faktura er betalt.
 • Servicekontrakten reguleres én gang årligt efter nettoprisindekset.
 • Service og support henvendelser skal ske på 22 25 55 66, og tal med en supporter.
 • Service gælder kun på produkter købt via IPCAM.
 • IPCAM hæfter aldrig ved tab i form af nedbrud så som f.eks tabt data, tabt fortjeneste m.m.
 • Aftalen kan til hver en hver tid opgraderes eller nedgraderes med to måneders varsel.

vores samarbejdspartnere

Kontakt

Tagensvej 165,
2400 København NV

Telefon: 22255566

Åbningstid:


Mandag-Fredag 10:00-16:00


navi

Tilmeld Nyhedsbrev